corona maatregelen

U bent in principe ook in deze tijd van harte welkom in mijn praktijk. In het belang van uw en mijn gezondheid vraag ik u om het onderstaande door te lezen en te respecteren.

maatregelen in mijn praktijk
Geef geen handen. Was uw handen bij binnenkomst en na toiletbezoek. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte. Nies of hoest in uw ellenboog of papieren zakdoekje, deze zijn aanwezig.

Ik zorg voor extra hygiëne in de praktijkruimte. Na ieder consult wordt het toilet schoongemaakt en gedesinfecteerd. Ook worden alle contactpunten zoals deurklinken en armleuningen van stoelen gedesinfecteerd.

Tussen mijn afspraken in is altijd wat ruimte gepland, dus wanneer u binnenkomt is er geen andere cliënt meer aanwezig. Het voor- en nagesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand. Voor en na iedere behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep. 

Tijdens het maken van een afspraak stel ik een aantal vragen om vast te kunnen stellen of behandelen verantwoord is.

Blijf thuis en annuleer kosteloos uw afspraak indien u of een van uw gezinsleden symptomen heeft als verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid en/of koorts; iemand van je gezinsleden gezondheidsklachten heeft; wanneer je minder dan twee weken genezen bent als je het virus hebt gehad.

Mocht u nog vragen hebben dan sta ik u graag per telefoon of e-mail te woord.

CONTACTPAGINA