kosten & vergoeding

Je bent welkom om telefonisch contact met me op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 15 minuten. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

intake
Wanneer je besluit om een afspraak te maken dan bestaat het eerste consult uit een intakegesprek en korte kennismakingsbehandeling. Dit duurt samen ongeveer 75 minuten en hiervoor wordt 1 consult in rekening gebracht.

consult
Vanaf september 2020 zijn de kosten voor massagetherapie €90,- per consult. Een consult duurt ongeveer 75 minuten. Wanneer je een minimum inkomen hebt is een lagere consultprijs bespreekbaar.

Na afloop ontvang je per e-mail een factuur die je aan mij overmaakt. De factuur kun je vervolgens zelf bij je zorgverzekeraar indienen. Mocht je liever een papieren factuur ontvangen dan kun je dat aangeven.

gegevens voor de verzekering
Naam zorgverlener: S.C.M. Bos
AGB-code: 90032847
Praktijkcode: 90011785
Type consult: alternatieve zorg, natuurgeneeskundige behandeling
Lid van: beroepsvereniging VBAG en koepelorganisatie RBCZ

vergoeding via verzekering
Veel zorgverzekeraars vergoeden massagetherapie of een gedeelte ervan vanuit de aanvullende verzekering (onder alternatieve zorg). Je betaalt geen eigen risico en doorverwijzing van je huisarts is niet nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding. Raadpleeg je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar om te kijken of je in aanmerking komt voor vergoeding.

vergoeding via werkgever
Informeer ook naar de mogelijkheden van vergoeding bij het bedrijf of de instelling waar je werkt. Soms vergoedt de werkgever de kosten. Scholingsbudgetten worden hier ook voor gebruikt. Hiervoor geldt een zakelijk tarief.

AFSPRAAK MAKEN