werkwijze

kennismakingsgesprek
Voor het maken van een afspraak in mijn praktijk kun je telefonisch contact opnemen. Je bent ook welkom om contact op te nemen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

in de praktijk
Voorafgaand aan de eerste massagebehandeling is er een intakegesprek. Daarin krijg je de ruimte om te vertellen wat je hulpvraag is en we bespreken samen de behandeldoelstelling. Als massagetherapeut stel ik geen diagnose maar neem wel een aantal vragen met je door om vast te kunnen stellen of massagetherapie passend voor je is of dat bijvoorbeeld doorverwijzing nodig is naar je huisarts of andere therapeut.

behandelmogelijkheden
voetreflextherapie
klassieke massage
bindweefselmassage
triggerpointmassage

Massagebehandelingen worden meestal direct op de huid toegepast. Onbehandelde lichaamsdelen worden toegedekt met een handdoek. Ook gekleed kun je deze therapie ondergaan. Voorop staat dat je jezelf zoveel mogelijk op je gemak kunt voelen wanneer je een behandeling ondergaat, je welzijn staat altijd voorop.

vervolgbehandelingen
Het aantal behandelingen hangt af van de aard van je klachten en het doel dat je voor ogen hebt. Vaak zijn twee tot drie massages met steeds één tot twee weken ertussen voldoende om een verbetering te merken. Mocht een vervolg nodig zijn, dan stemmen we samen de frequentie daarvan af.

verhinderd voor afspraak
Wanneer je bent verhinderd om naar een afspraak te komen dan kun je deze tot 24 uur voordat deze gepland staat kosteloos wijzigen of annuleren. Annuleringen binnen 24 uur worden in rekening gebracht.

privacy
Van ieder consult wordt een persoonlijk verslag gemaakt in een dossier. Gegevens die van belang zijn worden daarin vastgelegd en kunnen alleen door jou en mij ingezien worden. Je persoonsgegevens worden in verband met je privacy gescheiden bewaard van dit dossier.

Mocht het van belang zijn om het dossier aan te vullen met gegevens van je huisarts dan wordt daarvoor vooraf schriftelijk toestemming aan je gevraagd. Mocht je dit niet willen dan gebeurt dit niet. Ook wordt informatie uit je dossier nooit aan andere hulpverleners of derden verstrekt zonder je persoonlijke toestemming, die je daarna ook weer kunt intrekken.

Hier vindt je de privacyverklaring van de praktijk: privacyverklaring

klachten
Zorgvuldigheid in de omgang met mijn cliënten en een goede onderlinge verstandhouding vind ik zeer belangrijk. Toch kunnen waar mensen met elkaar werken misverstanden ontstaan. Mocht je ergens ontevreden over zijn, laat me dat dan zo snel mogelijk weten zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. In het contact met mijn cliënten gelden de bepalingen, beroepscode, klacht- en tuchtregeling van de CAT, RBCZ, CK en GAT.

 

TARIEVEN & VERGOEDING

AFSPRAAK MAKEN