Bas Bos

Ik verzorg groepslessen yoga sinds 1998 en geef massagebehandelingen sinds 1994.

Als kind groeide ik op in een fijne omgeving met twee broers en drie zussen. Mijn vader had een grote en drukbezochte huisartspraktijk. Mijn moeder leidde ooit een verpleegkundige afdeling en werkte zelf altijd hard mee in de praktijk van mijn vader. Ik herinner me nog goed dat ik -vaak precies op het verkeerde moment- de praktijk kon inlopen om nieuwsgierig te observeren wat daar allemaal gaande was. Ik raakte dus al van jongs af aan vertrouwd met de eerstelijns gezondheidszorg.

Via een vriendin kwam rond mijn achttiende de natuurgeneeskunde op mijn pad. Ik kwam in contact met een magnetiseur die veel voor me betekent heeft en zeer begaafd was in zijn werk. Ik zat in een periode van zoeken en niet vinden wat mijn plek in de maatschappij was. Het moment dat ik voor het eerst zijn praktijk bezocht was een keerpunt.

Mijn fascinatie om met natuurlijke middelen mezelf in conditie te brengen was geboren en ik begon mij in die richting te ontwikkelen. Eerst als hobby door er veel over te lezen, op onderzoek uit te gaan en te ervaren wat er op dat gebied allemaal te doen is. Daarna maakte ik van mijn hobby mijn beroep en ik help mensen nog altijd graag om hun klachten te verlichten en bij te staan op het pad richting welzijn en een betere gezondheid.

Relevante opleidingen:
Docentenopleiding Raja Yoga
Beroepsopleiding Holos Massagetherapeut
HBO Medische Basiskennis
HBO Psychosociale Basiskennis

Aangesloten bij beroepsvereniging CAT en koepelorganisatie RBCZ.

Naam zorgverlener: S.C.M. Bos
AGB-code: 90032847
Praktijkcode: 90011785
Type consult: massagetherapie

 

AFSPRAAK MAKEN