Bas Bos

Ik verzorg groepslessen yoga sinds 1998 en geef massagebehandelingen sinds 1994.

Als kind groeide ik op in een fijne omgeving met twee broers en drie zussen. Mijn vader had een grote en drukbezochte huisartspraktijk. Mijn moeder leidde ooit een verpleegkundige afdeling in het ziekenhuis en werkte mee in de praktijk van mijn vader. Ik herinner me nog goed dat ik -vaak precies op het verkeerde moment- de praktijk kon inlopen om nieuwsgierig te observeren wat daar allemaal gaande was.

Mijn fascinatie voor natuurgeneeskundige behandelwijzen begon rond mijn achttiende. Eerst als hobby door er veel over te lezen, op onderzoek uit te gaan en te ervaren wat er op dat gebied allemaal te doen is. Daarna maakte ik van mijn hobby mijn beroep en werd massagetherapeut en yogaleraar. Ik volg jaarlijks de nodige na- en bijscholingen en voel me helemaal thuis in mijn vakgebied.

Relevante opleidingen:
Docentenopleiding Raja Yoga
Beroepsopleiding Holos Massagetherapeut
HBO Medische Basiskennis
HBO Psychosociale Basiskennis

Aangesloten bij CK en koepelorganisatie RBCZ.

Naam zorgverlener: S.C.M. Bos
AGB-code: 90032847
Praktijkcode: 90011785
Type consult: massagetherapie

 

AFSPRAAK MAKEN